Love Doll Natasha

Natasha is een golden beauty van maarliefst 1.65 cm waarmee ze tevens een van de langste sekspoppen verkrijgbaar is. Dankzij haar perfect gevormde gezichtje en heerlijke lichaam is Natasha een van de meest geliefde dames in ons assortiment.

Uiterlijk

Praktisch

Natasha
Beschrijving
Natasha is gemaakt van hoogwaardig TPE (vervanger van siliconen) waardoor seks met haar zal aanvoelen als seks met een echte vrouw. Dankzij het metalen skelet met diverse gewrichten is Natasha in vele verschillende standjes en posities te zetten voor optimaal genot. Natasha heeft blond haar en een goed gevulde boezem. De kleur van de ogen en nagels is naar eigen wens in te vullen.

Standaard of staande voeten
Ook is het mogelijk om te kiezen voor standaard voeten of staande voeten. Met standaard voeten is de pop niet in staat haar eigen gewicht te dragen waardoor de voet snel kan beschadigen. Bij staande voeten is de voet een stuk steviger waardoor de pop wel haar eigen gewicht kan dragen en daardoor rechtop gezet kan worden. Wij raden daarom altijd aan voor de laatste optie te kiezen.

Vaste of uitneembare vagina
Het grote voordeel van een vaste vagina is dat deze iets strakker en realistischer aanvoelt. Echter zit deze vast aan de pop en is hierdoor iets lastiger schoon te maken dan een uitneembare vagina die – de naam zegt het al – niet aan de pop vast zit. Overigens is er vanaf de buitenkant geen verschil te zien tussen een vaste of uitneembare vagina.

Specificaties
Lengte: 1.65 meter
Haarkleur: blond

Borstmaat: small
Borstomvang: 78 cm
Tailleomvang: 49 cm
Heupbreedte: 80 cm
Beenlengte: 91 cm
Voetlengte: 21 cm

Vagina lengte: 17 cm
Anaal lengte: 17 cm
Oraal lengte: 12 cm

Verpakkingsgrootte: 157*38*28 cm

Meegeleverd

  • Sexy lingerie (willekeurig setje)
  • Pruik
  • Borstel
  • Vaginale douche