Love Doll Kim

Op zoek naar een prachtige blondine met grote borsten? Dan is Kim misschien wel uw ideale match! Kim bezit over een droomlichaam met heerlijke kont en enorme borsten. Met Kim hoeft u zich geen enkel moment te vervelen.

Uiterlijk

Praktisch

Kim
Beschrijving
Kim is gemaakt van hoogwaardig TPE (vervanger van siliconen) waardoor seks met haar zal aanvoelen als seks met een echte vrouw. Dankzij het metalen skelet met diverse gewrichten is Kim in vele verschillende standjes en posities te zetten voor optimaal genot. Kim heeft blond haar en enorme borsten. De kleur van de ogen en nagels is naar eigen wens in te vullen.

Standaard of staande voeten
Ook is het mogelijk om te kiezen voor standaard voeten of staande voeten. Met standaard voeten is de pop niet in staat haar eigen gewicht te dragen waardoor de voet snel kan beschadigen. Bij staande voeten is de voet een stuk steviger waardoor de pop wel haar eigen gewicht kan dragen en daardoor rechtop gezet kan worden. Wij raden daarom altijd aan voor de laatste optie te kiezen.

Vaste of uitneembare vagina
Het grote voordeel van een vaste vagina is dat deze iets strakker en realistischer aanvoelt. Echter zit deze vast aan de pop en is hierdoor iets lastiger schoon te maken dan een uitneembare vagina die – de naam zegt het al – niet aan de pop vast zit. Overigens is er vanaf de buitenkant geen verschil te zien tussen een vaste of uitneembare vagina.

Specificaties
Lengte: 1.60 meter
Haarkleur: blond

Borstmaat: large
Borstomvang: 94 cm
Tailleomvang: 51 cm
Heupbreedte: 86 cm
Beenlengte: 79 cm
Voetlengte: 21 cm

Vagina lengte: 18 cm
Anaal lengte: 16 cm
Oraal lengte: 13 cm

Verpakkingsgrootte: 148*40*30 cm

Meegeleverd

  • Sexy lingerie (willekeurig setje)
  • Pruik
  • Borstel
  • Vaginale douche